Sivilarbeidere og frivillige

Norsk lydinstitutt

Sivilarbeidere og frivillige

Sivilarbeidere

Norsk Lydinstitutt er godkjent arbeidsgiver for siviltjeneste. Arbeidsoppgavene vil typisk være sortering av musikkplater, katalogisering, forefallende arbeid, assistering ved utstillinger og formidlende virksomhet.

Det er fordelaktig med bibliotek- og/eller lydteknisk bakgrunn, kunnskap om media og web, samt ordenssans og evne til å arbeide selvstendig. Vi har for tiden ingen sivilarbeider og søker nå etter en ny. Vi tar derfor imot søknader (også muntlig) for senere tjeneste. Ta kontakt med Jacqueline von Arb for mer detaljer.

Studentassistenter

I 2005 fikk Norsk Lydinstitutt et tilskudd fra Kulturrådet for å systematisere samlingen sin. Vi hadde 3 studentassistenter på deltid i ett år. Prosjektmidlene har tatt slutt, men arbeidet videreføres av sivilarbeiderne.

Vi har et jevnt behov for flere deltidsstudentassistenter med bakgrunn i lydproduksjon til digitalisering av ulike analoge medier (mest tape, 78-plater og DAT).

Norsk Lydinstitutt har ofte prosjektsøknader ute. Derfor er vi alltid på utkikk etter gode kandidater som har lyst til å gjøre en innsats for bevaring av lydarven, ta kontakt for mer informasjon.

Praksisplass

En praksisplass for studenter er ikke lønnet, derimot kan vi være behjelpelig med å finne hybel for tilreisende praktikanter. Be din studiekoordinator om å ta kontakt med oss for å gjøre avtaler.

Bibliotekarer

Norsk Lydinstitutt har tilbudt seg som praksisplass til studenter ved bibliotekstudiet på Høgskolen i Oslo, og er et utmerket sted for de som vil spesialisere seg innen musikk, eller vil prøve seg i et bibliotek litt utenom det vanlige.

Lydingeniører

Hva med praksisplass på digitaliseringssenteret vårt. Vil du være med å bygge opp senteret og kanskje basere prosjektoppgaven rundt det?

NAV

Er du på utkikk etter praktikantplass ? Norsk Lydinstitutt har hittil vært vert for 2 Aetat-praktikanter og flere Invivo-praktikanter. Vi tar gjerne imot flere: Ta kontakt.

Vi tar også imot praksisstudenter fra utlandet. Høsten 2004, tok vi i mot tre studenter fra Tyskland som hadde praksisperioden her i forbindelse med utdannelsen Bachelor of Arts i populærmusikk og media ved Universitet i Paderborn og musikkhøgskolen i Detmold.

Frivillige

Har du én dag eller kveld fri i uken? I måneden? Vi trenger alltid noen "verter" til å ta imot publikum og for å jobbe videre med samlingen. Lett arbeid i koselige lokaler, og så kan du høre på platene mens du "jobber". Ta kontakt!

Sist oppdatert: 09.10.2017 09:52. Nettansvarlig
Vennligst kontakt oss med kommentarer og forslag til forbedringer.
©Norsk Lydinstitutt, Bjergsted Terrasse 5a, 4007 Stavanger. Tlf: +47 993 23 643