Samlinger

Norsk lydinstitutt

søk i samlingene

Søkemuligheter

Samlinger

Online lyttestasjon

Gjennom årene har vi lagt ut flere digitale kopier av innspillinger fra vårt arkiv. Nå jobber vi for å gjøre disse enda mer tilgjengelige. Ved å gå til vår lyttestasjon, kan du søke i filene for å finne innspillinger med en bestemt komponist, verk, utøver eller besetning. Etterhvert som vi får flyttet flere filer til databasen, vil utvalget av tilgjengelige filer øke. Kontakt oss gjerne for innspill om ønsker og forbedringer.
Gå til lyttestasjonen

Delsamlinger

Norsk Lydinstitutt startet med samlingen til Arne Dørumsgaard, men har etterhvert blitt spedd på med flere små og store samlinger. For hver av de største delsamlingene har vi presentert bakgrunnen for samlingen, og samlet relevant stoff knyttet til samlingene og deres bakmenn.
Les mer

Donasjoner

Norsk Lydinstitutt tar med glede imot analogt lydmateriale fra samlere og privatpersoner. Har du en bunke LP-plater, 78-plater eller lydbånd du ikke har bruk for, men ikke ønsker å kaste, kan du gi den til lydinstituttet. Fokus for instituttet er bevaring og tilgjengeliggjøring, og vi kan ta vare på gamle innspillinger samtidig som vi gjør dem tilgjengelig for et større publikum.

Har du ikke plater å donere, men ønsker å støtte Norsk Lydinstitutt og vår drift, finner du informasjon om hvordan du kan donere på disse sidene
Les mer

Sist oppdatert: 09.10.2017 09:52. Nettansvarlig
Vennligst kontakt oss med kommentarer og forslag til forbedringer.
©Norsk Lydinstitutt, Bjergsted Terrasse 5a, 4007 Stavanger. Tlf: +47 993 23 643